Monday, October 31, 2005

Rummyflunsan

Från xymphora 2005-10-31

F. William Engdahl om den pågående fågelinfluensabluffen (se även www.engdahl.oilgeopolitics.net/GMO/gmo.html):

”Tamiflu utvecklades och patenterades 1996 av ett biotech-företag i Kalifornien, Gilead Sciences Inc. Gilead är ett NASDAQ-listat aktiebolag som föredrar att hållla en låg profil i den nuvarande rusningen efter Tamiflu. Detta kan bero på en person som är knuten till företaget. 1997 utnämndes Donald H. Rumsfeld till Gileads styrelseordförande, en post som han behöll fram till början av 2001, då han blev USA:s försvarsminister. Rumsfeld hade suttit i Gileads styrelse sedan 1988, enligt ett pressmeddelande från företaget av den 3 januari 1997.

Enligt obekräftade uppgifter har Rumsfeld under sin tid som försvarsminister ökat sitt aktieinnehav i sitt gamla företag Gilead Sciences Inc. med ytterligare 18 miljoner dollar, vilket gör honom till en av de största aktieägarna i företaget, om inte den störste.”

Paniken är ett skämt. Om man inte är höns eller hönsfarmare är det bara hönsskit alltsammans. Eftersom viruset inte smittar människor emellan finns det ingen verklig fara. ”Nej, men det skulle kunna mutera så att det blir smittsamt mellan människor”, säger panikmånglarna. Visst skulle det kunna göra det, men det är mycket, mycket troligare att något annat virus som vi aldrig har hört talas om muterar på detta sätt. Vi skulle också kunna dö allihop när jorden träffas av en asteroid.

Hur genomskinliga lögnerna om fågelinfluensan är syns på de officiella reaktionerna. Regeringar betalar rika människor som Rumsfeld miljarder dollar för att lägga upp lager av onyttiga medikamenter som inte har någon känd effekt i behandlingen av fågelinfluensa, när det enda sättet att stoppa viruset, om det verkligen är det man vill göra, är att betala asiatiska hönsfarmare för att slakta sina fåglar. Men det vore att betala fattiga människor, och paniken och vaccinköpen är till förmån för de rika, alltså grips vi av panik och köper vaccin. Det påminner om hur ”peak oil” nyligen utnyttjades så framgångsrikt till att skapa rekordvinster för oljebolagen. Ska vi någonsin lära oss?

Mer om Rummyflunsan på
www.gilead.com/wt/sec/pr_933190157
www.mercola.com/2005/oct/25/rumsfeld_to_profit_from_avian_flu_hoax.htm#
http://bbs.chinadaily.com.cn/forumpost.shtml?toppid=474140
www.prisonplanet.com/articles/october2005/241005fluscam.htm
http://bellaciao.org/en/article.php3?id_article=8942

No comments: