Wednesday, October 05, 2005

Al CIA-da-nyheter

Wayne Madsen är en Washingtonbaserad journalist med ett omfattande kontaktnät inom underrättelse- och politiska kretsar. Så här presenterar han sin nättidning som varmt rekommenderas:

”In the tradition of Drew Pearson’s and Jack Anderson’s ’Washington Mery-Go-Round’ syndicated column and I.F. Stone, this on-line publication tackles the ’politically incorrect’ and ’politically embarrassing’ stories and holds government officials accountable for their actions. This web site extends a warm open invitation to whistleblowers and leakers. Business as usual for the crooks and liars in Washington, DC is over.”

Från www.waynemadsenreport.com
2005-09-17

Nya avslöjanden visar att Bush-administrationen skyddar Osama bin Laden. Underrättelsekällor uppger att rapporterna om att Osama bin Laden är allvarligt sjuk och behöver medicinsk vård ingår i de nykonservativas desinformationskampanj för att avleda uppmärksamheten från det faktum att den listige ledaren för ”Al Qaida” aldrig befinner sig långt från sin tvåmotoriga T-39 Sabreliner, ett plan som tidigare tillhört amerikanska flygvapnet och som inhandlades 1993 från ”kyrkogården” vid flygvapenbasen Davis Monthan utanför Tucson i Arizona. Planet köptes för 200 000 dollar av Essam al Ridi och skulle användas för att frakta misssiler mellan bin Ladens hemmabas i Sudan och Pakistan. Dokument från franska underrättelsetjänsten visar att bin Laden 1993 fortfarande befann sig under brittisk-amerikansk ”operational control” .Dessutom såldes planet till bin Laden EFTER att NSA:s ingripande mot den sudanesiska FN-beskickningen bevisat att två sudanesiska diplomater samarbetade med bin Laden för att spränga World Trade Center 1993.

Bin Ladens Sabreliner återutrustades, enligt en källa som tidigare arbetat för CIA, vid en f. d. CIA-bas i Marana, Arizona av Evergreen International, ett flygföretag med nära band till CIA. Evergreen driver för närvarande basen under namnet ”Evergreen Air Center”.

Planet står enligt uppgift nu gömt på en flygvapenbas i Pakistan, vilket innebär att bin Laden är i Pakistan med president Pervez Musharrafs vetskap (och förmodligen hans nära ”allierade” George W. Bushs). Den förre CIA-agenten meddelade också, precis som den brittiske f. d. utrikesministern Robin Cook avslöjade strax före sin förtidiga död, att ”al Qaida” inte är något mer än en CIA-lista över vapenhandlare, legosoldater, knarkhandlare och terrorister som utnyttjades av USA och saudierna i mujaheddinkriget mot Sovjetunionen i Afghanistan. En av de mest ökända heroin- och kokainhandlarna var Mohammed Atta, ledaren för flygplanskaparna den 11/9 och en mycket uppskattad och pålitlig kurir som ofta anlitats av amerikanska, brittiska och saudiska underrättelsorganisationer.


Senaste Bush-grodorna:

Bush begär att Amerika ska lita på att han ska planera återuppbyggnaden av Golfkusten fast han inte ens kunde planera så långt som till att använda pottan innan han talade till FN vid dess 60-årsjubileum. Idioten skämde ut Amerika inför 160 församlade ledare från hela världen. En fotograf från Reuters tog denna oförglömliga bild av en president med pisstinn blåsa.(se www.waynemadsenreport.com ).
Inte nog med det: i ett samtal med Kofi Annan vid samma tillfälle frågade han hur det gick för hans nye FN-ambassdör John Bolton med orden: ”How’s he doing? Has the place blown up?” Till saken hör att Bolton vid ett tillfälle sagt att det inte skulle göra någon skillnad om de tio översta våningarna på FN-byggnaden utplånades. Bush och Bolton är som gjorda för varandra — okänsliga tölpar som kan skämta om att spränga byggnader bara några kvarter från den plals där WTC en gång stod. Jättekul.”

Vidare utdelar Wayne Madsen dagens spya till Bush nya vice utrikesminister med ansvar för internationell diplomati, Karen Hughes, Juanita von Ribbentrop inom Bushs Reich. Hon förklarade i en intervju för BBC att de s.k. ”plundrarna” i New Orleans var precis likadana som kaparna den 11 september. Hughes, en dieselbitch från Texas och den kvinnliga versionen av Karl Rove, försökte sammanbinda de desperata överlevande efter orkanen i New Orleans.med de människor som mördade tusentals personer den 11/9. Detta är typisk Bushpropaganda — ungefär som att försöka sammanbinda Saddam Hussein med 11/9. Faktum är att Bushjuntan sammanbinder 11/9 med så många olika saker att man måste fråga sig om de inte låg bakom hela komplotten som en försäkring för att garantera sitt fortsatta strupgrepp om landet.

No comments: