Wednesday, August 31, 2005

Skratta inte, för så kul är det inte.

Människor i bur på zoo i London

Av Henry Makow, PhD,

2005-08-27

Den stora nyheten i brittiska media i fredags var åtta unga lättklädda människor som lekte i björnburen på London Zoo. Buren hade fått etiketten ”Varning: Människor i deras naturliga miljö.”

”Att se folk i en annorlunda miljö, bland andra djur, kan lära allmänheten att människan bara är en art av primat”, sa Polly Wills, taleskvinna för London Zoo.

Låt inte lura er. Det här är inget skojigt jippo utan den sorts psykoperation som vi kommer att få se mer av. Den psykologiska krigföringen underkuvar sin målgrupp genom att ändra dess självuppfattning.

Eftersom Storbritannien snabbt är på väg att bli en polisstat måste den inburade befolkningen lära sig att se sig som djur. Den får inte insistera på att kräva privatliv, frihet eller andra ”mänskliga” rättigheter.

I den västerländska, kristna civilisationens hjärta finns övertygelsen att människan besitter en gnista av det gudomliga, själen. Det är den som gör henne ”mänsklig” och förbinder henne med en gudomlig plan genom hennes andliga längtan efter t ex rättvisa, sanning, kärlek och skönhet.

Den västerländskla civilisationens fiender, bankirer som håller sig dolda i sina högkvarter i Londons City, har konstruerat en totalitär polisstat. De vill att människor ska betrakta sig som djur, lättare att utnyttja, driva, avla och sålla.

Detta är uppenbart av medias behandling av ämnet, vilken är viktigare än själva jippot. Upprepning är kärnan i all hjärntvätt. Tanken att människor inte är något annat än djur upprepas sex gånger i den korta notis från AP som jag såg. Till exempel:

”Många anser att människor står över andra djur”, sa en av deltagarna. ”När de ser människor som djur här, påminner det dem om att så speciella är vi inte, liksom.”

Mark Ainsworth, 21, hörde om ”the Human Zoo” på nyheterna. ”Det var det här som fick oss att komma hit. Människor är också djur!”

En besökare pekade på en glänsande muskulös kropp på en klipphylla och skämtade om att London Zoo borde fundera på ett avelsprogram.

I likhet med sina inburade grannar hade även människorna en mångfald leksaker att roa sig med, sällskapspel, musik, målarfärg och bollar.

De behandlas som djur, med skötare och allt, men tillåts gå hem varje kväll efter stängningsdags.

Då besökaren Peter Bohn, 42, fick se ”djuren” jonglera, stannade han upp och fick sig ett gott skratt.

”Det är för dråpligt”, sa han. ”Det vänder uppochner på allt.Det får en att tänka på människorna i förhållande till djuren.”

Att vända allt uppochner är exakt vad elitens planerare sysslar med. De representerar den organiserade ondskan på den den här planeten, så Ont är Gott. Gott är Ont. Sant är Falskt och Falskt är Sant. Frihet är Slaveri och Slaveri är Frihet. Fred är Krig och Krig är Fred. Välkommen till Orwells 1984.

Den brittiska allmänheten är utsatt för en skoningslös psykologisk krigföringskampanj avsedd att chocka den till underkastelse. Mordet på den brasilianske ingenjören Jean Charles de Menezes var ingen olyckshändelse. Budskapet var att staten kan mörda vem som helst när som helst utan någon anledning.

Britterna är så skräckslagna att en opinionsundersökning nyligen visade att 75% är villiga att ge avkall på sina medborgerliga rättigheter i utbyte mot mer ”säkerhet”. De flesta av dem inser inte att det är så diktaturer tar makten, genom bedrägeri.

Jag skulle inte bli förvånad om jippot på London Zoo kokats ihop på andra sidan staden, på Tavistock Institute, där den brittiska eliten har idkat psykologisk krigföring mot mänskligheten i över åttio år.

Den allmänna reaktionen på det här jippot borde ha varit stor indignation. Hur vågar de förnedra oss på det här viset? Men tydligen har allmänheten redan förnedrats så mycket att den inte märker någon skillnad. Eller är för chockad och förfärad för att kunna tala.

Bildade människor? Vilken patetisk besvikelse.

Åskådarna på London Zoo lär inte finna det lika roande när de själva sitter i burarna och utfodringen har blivit inställd.

--------------
Fil dr Henry Makow är uppfinnaren av spelet ”Scruples” och författare till ”A long way to go for a date.” Hans artiklar som avslöjar fe-manismen och den Nya världsordningen återfinns på www.savethemales.ca

No comments: